TenPages.com

Mijn Account

De nestor op het gebied van fondsenwerving leert je alles over fondsenwerving

Het Handboek Fondsenwerving is geschreven door een pionier op het gebied van fondsenwerving. Drs. Maerten Verstegen.

Maerten Verstegen was arts en oud-directeur van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Hij ontdekte al heel vroeg de mogelijkheden van fondsenwerving.

Later heeft Maerten Verstegen het Instituut voor Sponsoring en Fondsenwerving opgezet, de branchevereniging voor de lokaal wervende doelen. Zij jarenlange ervaring heeft hij neergelegd in dit boek.

Leer op een effectieve manier fondsen te werven

Het Handboek Fondsenwerving leert je op een effectieve manier fondsen te werven en is geschreven door een van de nestors op het gebied van fondsenwerving.

Door de terugtredende overheid en minder subsidies is voor non-profits een professionele fondsenwerving van levensbelang. Maar hoe ga je hiermee aan de slag en hoe zorg je dat fondsenwerving rendabel is?

Het Handboek Fondsenwerving geeft antwoord op deze vraag en leert je op een effectieve manier fondsen te werven.

Geefmotieven en geven in Nederland

Eerst leer je wat geefmotieven zijn, waar mensen geld aan uitgeven en wat de trends en ontwikkelingen op het gebied van fondsenwerving zijn.

Stappenplan fondsenwerving

Vervolgens ga je aan de slag gaan met fondsenwerving. Via een uitgebreid tienstappenplan leer je een professionele fondsenwerving op te zetten en een fondsenwervingsbeleid te ontwikkelen.

Tip op het gebied van fondsenwerving

Als afsluiting vijftig tips die van pas kunnen komen bij je fondsenwervingsactiviteiten en in de praktijk van onschatbare waarde zijn gebleken.

Het Handboek Fondsenwerving is een absolute must wanneer u aan de slag wilt met fondsenwerving.

Meer informatie

Handboek Fondsenwerving

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!