TenPages.com

Mijn Account

De beste redacteuren van Nederland over het schrijven van een boek of liever nog: een bestseller

De Schrijfbijbel: hoe schrijf je een goed boek of liever nog: een bestseller?

Hoe schrijf ik een boek of liever nog: een bestseller? Tientallen boeken zijn er inmiddels voor aspirant-schrijvers, vol schrijfregels en weetjes over het neerzetten van een geloofwaardig personage, een verrassende plot, over dialogen, stijl en last but not least het uitgeefproces. Wat dit boek anders maakt, is dat redacteuren van tien gerenommeerde uitgeverijen hun visie geven.

De beste redacteuren van Nederland over het schrijven van een goed boek

In De schrijfbijbel voeren de beste redacteuren van Nederland je mee over de woeste golven van het schrijverschap.

Deze redacteuren weten als geen ander aan welke schrijfregels jij je moet houden, én welke je overboord mag gooien. Ze leren je in De schrijfbijbel de kneepjes van het vak: hoe zet je een geloofwaardig personage neer? Hoe zorg je voor dat steengoede, verrassende plot?

Met zorg geselecteerde redacteuren

Deze beste redacteuren van Nederland werden met zorg geselecteerd: de ene ontdekte de Vijftig tinten-trilogie, anderen werkten samen met grote bestsellerauteurs als Connie Palmen, Carry Slee en Jill Mansell. Daarnaast beslissen zij over het lot van veel beginnende auteurs. Misschien ook wel over dat van jou…

Enthousiaste reacties

“Dé handleiding voor iedereen die een boek wil schrijven”
Daan van der Valk van H. de Vries Boeken, beste Boekverkoper 2012

"Een informatieve gids vol citaten en tips, vanuit een frisse invalshoek. Inspirerend en verzorgd. Voor schrijvers van fictie én non-fictie. De auteurs werken in diverse functies binnen de uitgeverij."
Drs. Sasja E.A. Nicolai

Meer informatie

De Schrijfbijbel

 

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!