TenPages.com

Mijn Account

Ex sponsoringmanager KLM leert je vliegensvlug sponsors werven

Leer vliegensvlug sponsors werven door ex. sponsoringmanager KLM

Danny de Graaf was jarenlang sponsoringmanager van KLM en zag zo’n 12.000 sponsoringverzoeken langs komen. Veel sponsoringverzoeken waren bij voorbaat al kansloos.

Via het onlangs uitgekomen boek “Sponsoring: hoe en waarom” worden organisaties en projecten geholpen een betere sponsoringaanvraag in te dienen bij de juiste sponsors.

Weinig kennis van zaken als het gaat om sponsoring

Organisaties en projecten hebben veelal weinig kennis van zaken wanneer het gaat om sponsoring. Lukraak worden tientallen sponsoringbrieven verzonden en evenveel afwijzingen volgen. Teleurgesteld na de zoveelste afwijzing stopt men vervolgens met de zoektocht naar sponsors.

Sponsorwerving lastige klus

Het werven van sponsors is een lastige klus en vereist kennis van zaken. Toch zijn veel sportverenigingen, culture organisaties en goede doelen geheel of afhankelijk van sponsoring.

Speciaal voor deze groep is dit boek over sponsoring geschreven.

Sponsoring: hoe en waarom

Sponsoring: hoe en waarom” is een praktische handleiding bij het werven van sponsors. Op een toegankelijke manier maakt de schrijver van het boek u deelgenoot van zijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van sponsoring. Bovendien geeft hij u een uniek inzicht in de gedachtegang van een sponsor.

Goede sponsoringaanvraag indienen

Op een praktische manier komen alle aspecten aan de orde die nodig zijn om een goede sponsoringaanvraag in te dienen.

Van het voorbereiden en beschrijven van de organisatie van de gesponsorde en het bieden van tegenprestaties tot het opstellen van een goede brief.

Ook is er aandacht voor het voeren van gesprekken met sponsors, het maken van afspraken, het opstellen van een sponsorcontract en het onderhouden van een sponsorrelatie.

Onmisbare en praktische handleiding bij het werven van sponsors

Wanneer je als kleine of middelgrote organisatie vliegensvlug sponsors wilt leren werven is het boek “Sponsoring: hoe en waarom” een onmisbare en praktische handleiding.

Meer informatie

Sponsoring: hoe en waarom

 

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!