TenPages.com

Mijn Account

Amerikaanse expert op het gebied van fondsenwerving leert je donateurs te werven

Amerikaanse bestseller over het werven van donateurs nu ook in het Nederlands!

Het idee om geld te vragen lijkt de meeste mensen af te schrikken. Toch moeten non-profits door o.a. bezuinigingen steeds vaker een beroep doen op donateurs. 

Maar hoe kun je stapsgewijs en zonder angst donateurs benaderen? En hoe kun je met deze donateurs een goede relatie opbouwen?

In het boek “Durf te vragen” legt Marc A. Pitman, een Amerikaanse expert op het gebied van fondsenwerving, uit hoe je met succes donateurs kunt werven.

Durf te vragen!

Durf te vragen is de Nederlandse versie van de Amerikaanse bestseller over het werven van donateurs. Auteur van het boek is Marc A. Pitman, een Amerikaanse specialist op het gebied van fondsenwerving en donaties. Het boek wordt in Nederland uitgegeven door TenPages.

Stapsgewijs en zonder angst donateurs benaderen

Aan de hand van de R.A.A.K. formule legt Marc in het boek “Durf te vragen!” uit hoe je stapsgewijs en zonder angst donateurs kunt benaderen en hoe goede relaties met donateurs opgebouwd worden. Ook legt hij uit hoe je donateurs op een relevante manier bij je project kunt betrekken.

Vertel een verhaal

Marc verstrekt je de handvaten die je helpen om je doel te financieren en leert je dat door het vertellen van een verhaal het vragen van geld eenvoudiger is.

Ook is er aandacht voor de zeven meest voorkomende fouten op het gebied van fondsenwerving en hoe je deze kunt vermijden.

Bovendien zal de Amerikaanse bestseller auteur een aantal geheimen verklappen om met succes geld te vragen aan donateurs en leert je om met plezier fondsen te werven.

Op de donateur gerichte monoloog

Durf te vragen! wijzigt de aanpak van fondsenwerving van een statische in een dynamische op de donateur gerichte monoloog. Of je nou als werknemer of vrijwilliger actief bent voor een organisatie, dit boek helpt jou grote geldbedragen in te zamelen voor jouw goede doel.

Over Marc A. Pitman

Marc A. Pitman is een Amerikaanse expert op het gebied van fondsenwerving die regelmatig geciteerd word door Reuters, CBS en de Chronicle of Philanthropy.

Hij heeft vele miljoenen dollars ingezameld voor organisaties op het gebied van onderwijs, kunst en de gezondheidszorg.

Daarnaast is hij een veelgevraagde spreker en fondsenwervingsadviseur. Zijn Amerikaanse bestseller over het effectief werven van donateurs is onlangs in het Nederlands verschenen onder de titel “Durf te vragen”.

Marc is recentelijk naar Nederland gehaald voor een druk bezocht fondsenwervingscongres waar hij de topspreker was.

Meer informatie

Durf te vragen

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!